Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Bereid u voor op de Brexit
Sinds de Britten in juni 2016 voor de Brexit stemden, maken ondernemers zich zorgen over de gevolgen. De onderhandelingen tussen de Europese Unie (EU) en het Verenigd Koninkrijk (VK) schieten nog niet op. Kunt u zich toch al voorbereiden op wat komen gaat?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Van der Mark Verzekeringen inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Van der Mark Verzekeringen heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Van der Mark Verzekeringen , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Van der Mark Verzekeringen vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0182 - 354601 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Bergambacht


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.